"Az élet masszázs nélkül olyan, mint a rét virág nélkül..."

Az ultrahang fejnek köszönhetően 3 millió ultrahang rezgést képes kibocsátani másodpercenként. A magas rezgésszámú ultrahangos vibráció hőt generál a bőrben, ezzel mozgásra készteti a sejteket, így serkentőleg hathat azok anyagcseréjére is, a bőr könnyebben tisztulhat.

Az ultrahang fontos szerepet játszhat a bőr feszesítésében, illetve a narancsbőr kellemetlen tüneteinek enyhítésében is! A fények és színek energiáját már évszázadok óta használják terápiás céllal és a kozmetikában egyaránt. A bőr kezelésének szinte minden fázisában használható a fény, illetve a színek pozitív élettani hatása.

A piros fény aktiválja a bőrsejtek anyagcseréjét, ezzel segítheti a bőr öntisztító folyamatainak beindulását, revitalizálja a fáradt arcbőrt. A zöld fény jótékonyan hathat általános bőrproblémák esetén, segít megnyugtatni a bőrt, megkötni a nedvességet, enyhíteni a ráncok látható jeleit. A kék fény segítséget nyújt a hidratáltság megőrzésében, az arckontúr javításában, zsíros bőr esetén a faggyútermelés normalizálásában, akné, herpesz, napallergia, illetve leégés kezelésében. Bőrallergia esetén is kiváló szolgálatot tehet.

Facebook oldalam