"Az élet masszázs nélkül olyan, mint a rét virág nélkül..."

Aromaterápiás: Sokféle masszázs létezik, de az alapelv közös: élénkíteni a szervek működését, a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíteni a szervezet méregtelenítését.

Az aroma-masszázs során az illóolajok egyrészt a bőrön át a véráramba kerülve fejtik ki hatásukat, másrészt belélegezve a pszichét is befolyásolják. Így depressziót, melankóliát egyaránt kezelhetünk.

Mézmasszázs: Ez csak elnevezése szerint masszázs. Valójában egy jellegzetes vákuumhatás létrehozása, amelyet leggyakrabban háton és bokán alkalmaznak. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A mézes kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre.
Megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát. Ezért én kiegészitem vele a cellulit masszázst.

Csokoládé masszázs: egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrodiziákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

Facebook oldalam