"Az élet masszázs nélkül olyan, mint a rét virág nélkül..."

 

Az utalványok 12 hónapig érvényesek, nem válthatóak vissza.

A kezeléscsomagok körülbelül 2-3 óra időtartamúak!

A kezelés előtt egyeztessen velem időpontot, mert a kezelések előkészítéseket igényelnek!

Minden kedves vendégeimnek friss forrásvizet és vagy gyógyteát, papucsot, törölközőt, higiénia bugyit, tusolási lehetőséget biztosítok!

Ajándékutalvány

Ez a holisztikus prevenciós gyógymód méreg- és salaktalanít, nyirok- és immunrendszert aktiválja, fogyaszt, oldja a stresszt, lazít, frissít, relaxál, energetizál, kényeztet, a szervezet önregenerációs képességét fejleszti, belső nyugalmat teremt, ellazítja a feszült izmokat, csökkenti a depressziót és a fóbiákat, oldja a szorongást és a pánikot.

A kezelés során a vákum hatására, a kezelt területen, a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Így remekül alkalmazhatom a letapadt, gyulladt izmoknál és a cellulit kezeléseknél is egyaránt nagy hatékonysággal.

Bővebben: Köpölyözés

A relaxáló masszázs során használt híres magyar borokból készített masszázskrémmel végzett kezelést "hungaricumnak" tekinthetjük. Hatása a borkrém hatóanyagtartalmától függően nyugtató, ugyanakkor serkentő.

Bővebben: Magyar bor masszázs

Az aloévera éltető erejével, adj a bőrödnek egy esélyt, hogy felszívhassa a nagyszerű tápanyagokat. Ezáltal azt hasznosíthatja, melyre szüksége van. Így az immunrendszerre is nagy hatást gyakorolhatunk.

Bővebben: Kleopátra masszázs

Az ultrahang fejnek köszönhetően 3 millió ultrahang rezgést képes kibocsátani másodpercenként. A magas rezgésszámú ultrahangos vibráció hőt generál a bőrben, ezzel mozgásra készteti a sejteket, így serkentőleg hathat azok anyagcseréjére is, a bőr könnyebben tisztulhat.

Bővebben: Foton fényterápia

Ez a legújabb és legegzotikusabb kezelés a lávaköves masszázs óta. Már most óriási sikere van Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban, azonban Magyarországon még kevésbé ismerik ezt az újfajta különlegesen kellemes masszázs fajtát.

Bővebben: Bambusz és kefe

Keleten sok ezer éve használt hangtálak képesek ősi, gyógyító rezgést előhívni, ami rendkívül nyugtató hatású, képes megteremteni az emberi szervezetben a tökéletes harmónia állapotát úgy, hogy megszünteti a belső feszültséget. A zengőtálak lágy rezgései képesek újra megteremteni a szervezet harmonikus egyensúlyát, s így lehetővé teszik a gyógyulást.

Bővebben: Tibeti hangterápia

A szervezet idegpálya pontjainak ingerlésével energiacsatornák és az idegpályák révén hatást gyakorlunk szervezet többi részére. Ez a masszázs kifejezetten a talp és a kéz idegpálya pontjainak ingerlésével vált ki általános gyógyító hatást.

Bővebben: Talp reflexologia

Olyan csodálatos gyógyító és megelőző eljárás, mely stimulálja az életfunkciókat, megszüntetve ezzel a fájdalmakat, gyulladásokat, krónikus betegségeket, keringési anomáliákat. Más eljárásokkal kombinálva hatékonyabb és gyorsabb javulást eredményez így én nagyon szeretem hegyikristállyal kombinálni.

Bővebben: Thai, akupresszurás arc

Ha fáradt, gyűrött arc néz vissza a tükörből, de szeretnél újra tündökölni akkor ezt a masszázst neked ajánlom. Drágakövekkel végzett gyengéd kristályterápia biztosítja a tökéletes ellazulást. Test azonos rezgéseket kibocsátó felmelegített ametiszt, rózsakvarc illetve hegyikristály rudak, tökéletesen kisimítják az arc megtört redőit és tartósan megfiatalítják bőrünket.

Bővebben: Kristály arc

Facebook oldalam